Camping Gelderland
Camping Maas en Waal
Reserveer direct: 0487-518232 Reserveer direct
Kooistraat 1a, 6654KH Afferden. Bekijk op de kaart Bekijk het adres op de kaart
  Home           Camping           Faciliteiten           Foto's           Uitstapjes           Tarieven           Kaart           Contact           
Camping
Trefwoorden
Gezelligheid. Gastvrijheid. Rust. U vindt het op Camping Maas en Waal, landelijk gelegen in het natuurschoon van het Rivierengebied.

Onze boerderijcamping (zonder dieren) telt 25 ruime, goed verzorgde plaatsen met waterkraan en afvoer. Het sanitair is ruim en zeer schoon. Dat vinden we belangrijk. Verder kunt u bij ons verblijven in een vakantiehuisje, appartement of trekkershut. WiFi is bij ons gratis.

In de omgeving vindt u fruitboomgaarden, weilanden met grazende koeien, akkers, kleine sfeervolle dorpjes, uiterwaarden, dijken en natuurlijk de rivieren Maas en Waal. Een prachtig stukje natuur voor een wandeling of fietstocht.

Kinderen zullen zich bij ons niet gauw vervelen. Er is veel te spelen, zowel buiten als binnen in onze speelschuur. Voor regenachtige dagen is er een slechtweervoorziening.

Camping Maas en Waal ligt centraal en is een prima uitgangspunt voor talloze uitstapjes.

Onze camping is zeer geschikt voor groepen. Er is een apart kampeerveld bij de speelweide.

Vooral in het hoogseizoen organiseren we regelmatig een kampvuur of een activiteit voor onze gasten. Maar kom ook eens buiten het seizoen voor de bloesem (april) of de fruitoogst (augustus/september).

Camping Maas en Waal ligt in het buitengebied van Afferden, 15 km ten westen van Nijmegen, op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Welkom!
Terreingegevens
Totale oppervlakte 1.5 ha.
Toeristische oppervlakte 1.5 ha.
Aantal plaatsen 25
Waarvan toeristisch 25

Openingstijden

15 maart t/m 31 oktober
Openbaar vervoer Bushalte op 2 km. / Trein op 15 km.
Camping Camping Maas en Waal, Camping Maas en Waal Afferden, Camping Afferden, Camping Gelderland, Kamperen Afferden, Kamperen Gelderland, Rechtstreeks reserveren mogelijk, Sport- en speelveld, Speelwerktuigen, Stroomaansluiting caravan, Beschutting tegen wind
Faciliteiten bekijken »            Uitstapjes bekijken »            Contact opnemen »